QUI SÓC


Sóc el Lluís Guzmán, mestre de música, integrador social i orientador educatiu i aquest bloc és per mi una oportunitat per mostrar i compartir algunes de les meves propostes, materials didàctics i creacions diverses per orientar al procés d'ensenyament i aprenentatge de l'educació artística i emocional dels infants. 

Tots els materials que comparteixo estan registrats amb llicència creative commons i te'ls pots descarregar en aquest mateix espai, des de tres modalitats diferents: gratuïtament, pagament voluntari i preu tancat, depenent del material. 
Si els vols compartir, no t'oblidis de citar-ne l'autoria. Si ho prefereixes, també pots rebre'ls al teu correu. Si els utilitzes a l'aula, agrairé que em facis un feedback, un comentari, propostes, ...

Com a psicopedagog i orientador ofereixo serveis d’acompanyament, orientació docent i assessorament pel que fa a la pràctica educativa a l'aula, creació de recursos i orientació metodològica. Si hi estàs interessat/da contacta amb mi.

Per conèixer de més aprop l'aplicació d'algunes de les activitats que duc a terme a la meva aula, d’entre les que pots consultar en aquest blog, segueix aquest enllaç: Experiències a l'aula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Translate