BINGO RÍTMIC

Avui us porto un recurs tant per interioritzar les figures rítmiques i la seva interpretació com per conèixer el nivell de llenguatge musical dels alumnes abans d'aprofundir en aquest aspecte.


És el joc del bingo de tota la vida, però enlloc de números, els alumnes hauran d'identificar i marcar aquells ritmes que sentin, ja sigui interpretats amb les mans com amb instruments de percussió.


Inicialment la meva proposta és que el docent sigui qui interpreti els ritmes i, si cal, que els anomeni amb silabes kodaly o les que utilitzeu, i els alumnes participin en parelles o grups de 3. Quan algun equip hagi completat els 4 ritmes proposats aquests s'escriuran o es projectaran perquè tots junts els interpretem i comprovem que han estat tocats i no hi ha cap error.
L'equip guanyador serà qui interpretarà la següent seqüència de ritmes que vagin sortint a l'atzar.


Podeu descarregar-vos el joc en els 2 nivells que jo utilitzo, en un apareixen les figures negra, blanca, silenci de negra i 2 corxeres, a l'altre s'afegeixen també 4 semicorxeres, 2 semicorxeres-corxera i viceversa.BINGO RÍTMIC nivell inicial 

BINGO RÍTMIC nivell mitjà

BINGO RÍTMIC nivell alt

Translate