SD. IMPRESSIONISME I MODERNISME. Visual i plàstica CS

He creat aquesta proposta en col·laboració amb el departament d'educació digital que trobareu publicada i a punt per reutilitzar a la web d' Alexandria del Departament.

Aquí podreu descarregar-vos els documents de suport en pdf que acompanyen la presentació interactiva i el treball amb la plataforma Moodle

Aquesta seqüència didàctica ha estat elaborada per a ser impartida al 1r trimestre de 6è en l’àmbit d’educació artística a visual i plàstica. Ho farem . 

Treballarem i aprendrem a través de moviments artístics dels Segles XIX i XX, més concretament a partir de les obres i autors/es més rellevants de l’Impressionisme i el Modernisme.

Analitzant els aspectes més rellevants d’aquests dos moviments, l’alumnat realitzarà observacions analítiques que el portaran a crear i desenvolupar la creativitat utilitzant tècniques i característiques pròpies del estils esmentats.

Aquesta programació està pensada per dur-se a terme tant de forma aïllada només a l’assignatura de Visual i Plàstica o de forma conjunta amb l’àmbit de música i dansa amb la proposta didàctica que també trobareu a Alexandria i aquí a la web (pendent de pujar)

A continuació podeu descarregar-vos de forma gratuïta el material de suport en PDF i visualitzar i compartir la presentació interactiva que acompanya el material.






Presentació i suport del Tema 1






Presentació i suport del tema 2:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Translate