Partitures de Colors (Cançó i instrumentació) - CS

 


Hola! avui us comparteixo 3 partitures amb les que actualment estic treballant jo a Cicle Superior, concretament a 5è curs i una diferent a cada grup-classe. 

Per a treballar amb aquestes obres ho faig de la següent manera:


Aprenentatge de la cançó: amb l'escalfament i la tècnica pertinent.


- Acompanyament rítmic amb percussió corporal: l'alumnat crea, en equips de 4, un compàs que repetirem en forma d'obstinat. Primer ho farem amb percussió corporal; 


- Acompanyament rítmic amb instruments de petita percussió: després amb instruments de petita percussió. Cada equip farà el seu obstinat amb un dels instruments. Finalment interpretarem els acompanyaments tot formant una polirítmia, formarem nous equips, cadascun amb un membre dels equips anteriors.


- Interpretació de la partitura amb instruments de placa: concretament jo ho faig amb carrilló i xilòfon. Per tal que sigui més fàcil la interpretació, he creat les partitures de colors que ens ajudaran a identificar les notes als nostres instruments.


- Interpretació conjunta amb tots els elements apresos: Finalment, interpretem conjuntament la cançó creant diferents grups que, alhora, realitzen cadascun dels blocs anomenants anteriorment: mentre un dels grups canta la cançó, un altre fa l'acompanyament amb percussió indeterminada (Orff) i el tercer l'interpreta amb carilló o xilòfon.


A continuació podeu descarregar gratuïtament les partitures per a les 3 cançons.


Descarrega les 3 Partitures

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Translate