SA. EL DESCOBRIMENT D'EN CLAUDI - CONTE DIDÀCTIC

El descobriment d'en Claudi, el meu primer conte didàctic, actualitzat segons el decret 175/2022 en català i el decret 157/2022 en castellano.

⬅️ Apreta a la imatge per comprar la versió en català en paper.

➡️ Pulsa aquí para la versión en español en pdf.

En la versió en català, com que és en paper, si vols l'actualització gratuïta de les noves competències i criteris d'avaluació segons el decret 175/2022 apreta al següent enllaç:


El descobriment d’en Claudi és una proposta didàctica, amb la qual, a partir de la lectura del conte i l’audició que l’acompanya, coneixerem diferents personatges, músics i compositors, que ens guiaran per diferents etapes de la història de la música occidental i la seva geografia.

L’audició íntegra amb els fragments que la conformen, la podràs trobar a partir del codi QR que trobaràs al final del conte o al següent enllaç: AUDICIÓ

Recomano fer la lectura de cada capítol amb l’audició corresponent acompanyant-la.

Amb en Claudi escoltarem i analitzarem obres de grans compositors com ara Chopin, Mozart, Vivaldi o Beethoven, entre d’altres no menys importants, tant tècnica com emocionalment. 

Coneixerem diferents instruments i les agrupacions que conformen i, amb cadascun d’ells, ens endinsarem en la pràctica instrumental a l’aula, la lectura i interpretació musical i corporal.


A nivell acadèmic-docent, el conte es presenta com una seqüència didàctica anual per a l’assignatura de música i dansa, recomanada per al cicle mitjà, però prou flexible com per adaptar-la a altres cursos de primària.

Amb la seva aplicació a l’aula, mitjançant la lectura acompanyada per part de la docent, es pretén que els infants desenvolupin les competències pròpies de l’àmbit artístic a partir de l’experimentació i la vivència en primera persona, tant pel que fa a aspectes propis de la cançó i la dansa, com del llenguatge musical, la interpretació instrumental o l’audició musical.

Al final del llibre trobaràs també un codi QR que et portarà a una padlet on podràs consultar i descarregar-te totes aquelles rúbriques per avaluar, valorar o guiar l'aprenentatge dels participants.


Desitjo de tot cor que us emocioni tant com a mi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Translate